Patricia Paay in LINDA. Magazine

Aanstaande woensdag verschijnt het nieuwe LINDA. Magazine. Patricia Paay staat samen met Linda op de cover en vertelt in een interview hoe het nu met haar gaat. In dit nummer vraagt LINDA. aandacht voor online sex shaming.

Patriciawilt met haar medewerking aan LINDA. voorkomen dat andere mensen, en in het bijzonder jonge meisjes hetzelfde overkomt. Patricia Paay: ”Ik kreeg een lieve brief van Linda de Mol, waarin zij vroeg of ik mijn verhaal kwijt zou willen in het blad. Linda is een voorbeeld van een hele sterke vrouw en het betekende veel voor me dat zij liet weten dat ze achter me staat. Ik heb een dikke huid, mij krijgen ze niet klein, maar voor jonge meisjes die dit overkomt, zijn de gevolgen niet te overzien. Daarom werk ik mee.”

LINDA.vraagt aandacht voor S.O.S.: Stop Online Shaming, via http://www.lindanieuws.nl/stoponlineshaming. Hier staan zeven redenen waarom mensen dit register (online) moeten ondertekenen. Linda de Mol, Jildou van der Bijl en Patricia Paay gingen al voor. LINDA. draagt dit register op aan alle vrouwen, mannen en kinderen die te maken hebben gehad met online shaming.

De nieuwe LINDA. ligt vanaf 21 juni in de winkel.

Patricia Paay verzorgt presentaties op maat.
Prijs op aanvraag