Dennis Storm wordt op 24 juni 1985 geboren in Den haag. Hij zit graag op het strand, maar wat minder graag op school, dus het blijft bij een HAVO-diploma. Na een enerverende carriere als pizzabezorger krijgt hij op zijn zeventiende een goed programma-idee. Dat idee stuurt hij naar TMF en het begin van Dennis’ loopbaan bij de tv is een feit. De muziekzender wordt na een half jaartje verruild voor BNN en al snel is Dennis te zien in Spuiten en Slikken. Voor dat programma maakt hij samen met Twan bizarre filmpjes in hun huis in Hilversum.

De jaren erna worden er niet rustiger op. In het door hemzelf ontwikkelde programma Crazy 88 likt de prachtige Yolanthe slagroom van zijn kont en voor het programma Weg Met BNN reist hij samen met collega Nicolette de hele wereld over. In 2007 brengt Weg Met BNN het stel in Zuidoost Azie, waar Dennis onder andere een magische Sak Yant laat tatoeeren. In 2008 kammen de twee het Oostblok uit en gaat het er, ondank het weer, heet aan toe. Tussendoor wordt Dennis ook nog even wereldkampioen beha’s losmaken. Tot op de dag van vandaag is zijn record van 69 beha’s in een minuut niet verbroken.

In 2009 is het, naast zijn vaste plek in Try Before You Die, tijd voor nieuwe uitdagingen. Dennis zoekt met zijn nieuwe BNN-vriend Valerio Zeno uit wie nou de echte man is bij BNN in het programma Dennis vs Valerio. Ook presenteert het tweetal samen de leukste talentenjacht van het jaar: Sterretje Gezocht, waarin onze nieuwe BNN-presentatrice Geraldine wordt gevonden. Daarna leeft Dennis non-stop uit zijn koffer. Voor Spuiten en Slikken op Reis duikt hij ondere andere de Brazaliaanse Favela’s in waar de kogels hem om de oren vliegen en als een van de vaste presantatoren van van 3 op Reis reist hij door op alle mogelijke manieren door Europa en Amerika.