DJ DEVO is een uit Baarle Nassau afkomstige DJ die het publiek volledig uit zijn dak laat gaan. Sinds 1995 is DJ DEVO werkzaam in de artiestenwereld. Gestart als DJ op diverse locaties. DJ DEVO is uw diskjockey voor ouderwets goede muziek via de modernste digitale technieken. Vele daverende dance classics uit de jaren zeventig, tachtig en negentig passeren de revue. Ook de Nederlandstalige bekende nummers uit ons kikkerlandje maken deel uit van het repertoire.

DJ DEVO laat de spannende tijden van de discotheek, en de jeugdsoos herleven. Dansen is het motto! Deze ervaren DJ deelt uit, maakt gek, draait door, geeft weg, zweept op en viert feest! Het zweet zal van de muren druipen. Mensen dansen tot ze erbij neervallen..!
Het publiek staat altijd op de eerste plaats, natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw wensen, u vraagt wij draaien!

Sinds 2012 is DJ DeVo ook resident DJ In Saalbach Hinterglemm (Oostenrijk). Na diverse grote optredens in de IJsselhallen Zwolle, Ahoy Rotterdam, Afterparty?s Toppers in concert, Holland Casino, Oranje feest Nijkerk, diverse bruiloften, Discotheken, Centerparks etc..