Gents heeft als gelegenheidsformatie het afgelopen jaar al opgetredeb tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy en de drie uitverkochte Toppers concerten in de Amsterdam ArenA. Danny Froger, Danny Nicolay en Wesley Klein wisten moeiteloos het publiek mee te krijgen in hun kwalitatieve en sfeervolle optreden.

Het grote succes van de drie vrienden smaakte naar meer en na een lange voorbereiding zijn ze er helemaal klaar voor. Onder de naam GENTS zijn zij nu te boeken voor al uw evenementen. Het optreden is gestoeld op het megasucces van de Toppers formule en concerten. De Gezelligste Meezingact van Nederland! Massaal meezingen en dansen met de bekendste en grootste meezinghits uit heden en verleden. Dit alles samengepakt in swingende Toppers medleys die hun succes al ruimschoots hebben bewezen.

De belangrijke pijlers als geschikt voor alle doelgroepen, ongedwongen feesten, saamhorigheid versterkend en verbroederend zijn zeker van toepassing op het optreden van de nieuwe meezingsensatie GENTS waarbij muzikaliteit en vocaliteit hoog in het vaandel staan.

Vorige week had RTL Life4You de primeur van de debuutsingle Dans & Zing van GENTS, bekijk het hier terug. In de eerste week van de release is de single al Paradeplaat en Puur NL Superschijf. Deze vrolijke uptempo single heeft alles in zich om de voorjaarshit van 2014 te worden. De single wordt ondersteund door een feestelijke videoclip.