Een ster van wereldformaat! Jocelyn Brown is onlosmakelijk verbonden aan Disco, Soul en bovenal Power. Met een van de meest krachtigste soul/disco stemmen op deze aardbol heeft deze Amerikaanse Diva haar sporen in de muziekindustrie ruimschoots weten te verdienen.

Jocelyn startte haar muzikale carriere in haar geboorteland Amerika, waar Warner Brothers begin jaren tachtig haar debuutalbum ‘One from the Heart’ uitbracht. Dit album, met daarop wereldhits als ‘Love’s Gonna Get You’ en ‘Somebody Else’s Guy’ bracht haar uiteindelijk naar de absolute top. Na deze successen, volgden de grote hits zoals ‘Always There’ elkaar in hoog tempo op en trad Jocelyn op in bijna alle grote TV shows all over the world. Daarnaast zong ze de titelsongs voor een groot aantal films, en werkte ze samen met supersterren als Luther Vandross, Michael Jackson, Roberta Flack en Culture Club. Op John Lennon’s klassieker ‘Imagine’ tekende Jocelyn voor de background vocals.
Ook vierde deze Diva of Soul internationale triomfen met SNAP (wereldwijde hit met ‘The Power’) en zong ze als lid van de groep Inner Life het nummer ‘Ain’t No Mountain High Enough’ naar de hoogste regionen van alle hitlijsten.

Ook Disney vroeg dit multitalent de titelsong in te zingen voor de film ‘Hercules’. En haar samenwerking met de Amerikaanse producer/remixer Todd Terry leverde haar de wereldwijde hits ‘Keep on Jumping’ en ‘Somethings Going On In My Soul’ op.
Een superster waar niemand omheen kan. Een optreden van Jocelyn Brown valt het beste te omschrijven als een heuse muzikale orkaan die steeds harder gaat knallen en bij de finale tot een ware explosie zal leiden. Haar ongekende talent en power zijn ook onze Koninklijke Familie niet ontgaan. Op speciaal verzoek zong Jocelyn tijdens de presentatie van het Olympisch en Paralympisch team voor Zijne Majesteit de Koning. Tevens schitterde ze ook in vele grote Wereldwijde TV shows en ook in Nederlandse TV shows zoals de Oudejaarsavond Staatsloterij, Live & Cooking etc.

Non stop de beste Soul- en Disco krakers zoals Somebody Else’s Guy, Ain’t No Mountain High Enoug, Always There, Gypsy Rhythm, Enough is Enough?.maar een ding is zeker, van Jocelyn we’ll never get enough !!!!