Nathalie is een podiumdier met een verhaal. Ze is meer dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand met pit.

Van Dance classics tot de nieuwste hits, allemaal komen ze voorbij in Nathalie?s show. Er staat echt een persoonlijkheid op het podium met de uitstraling van een superster. Met haar stem en enthousiasme kan niemand blijven zitten en binnen no-time is dan ook de dansvloer gevuld. Niets is Nathalie te gek en de energie van deze powervrouw werkt aanstekelijk!

Ongekend gospelsucces
Nathalie zingt in haar jeugd in de gospelband Makoma. In de beginperiode is de band vooral in Duitsland bekend, maar ook vanuit andere Europese landen wordt Makoma al gevraagd om te komen optreden. Het succes van Makoma neemt later ongekende vormen aan; de band reist de hele wereld rond, brengt in totaal drie albums uit en wint een zelfs een African Music Award voor de beste gospelgroep van Afrika.

Idols
Van ?Proud Mary? van Ike en Tina Turner tot ?Stayin? Alive? van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemde haar een ?buhnebeest?, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyonce (Nathalies grote voorbeeld). Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. Niettemin sleept ze net als winnares Nikki een contract bij Sony BMG in de wacht. Direct na Idols volgt er een heftige tour, samen met Nikki en Charlene. In vier maanden tijd levert het drietal meer dan 150 vurige shows af.

Shows
Ze trad de afgelopen jaren op tijdens o.a. de Radiobitches Awards, het FunX nieuwjaarsfeest, Live38 en de uitreiking van de Martin Luther King award. Op veel bedrijfsfeesten verzorgde zij de spetterende finale-act en tijdens de optredens voor bijvoorbeeld de Milleniumdoelentour en de Human Rights award-uitreiking op het Binnenhof zong zij heel integer en met gevoel de juiste songs. Nathalie was ook te zien tijdens de Mattheus Masterclass waar zij voor het eerst dit klassieke stuk voor de nationale televisie mocht zingen.

Momenteel is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe songs. Songs zoals Nathalie het zelf wil met oa soul, funk, dance, pop en rock invloeden. Nathalie staat aan het begin van een prachtige carriere als singer/songwriter en muzikant.