Een wereldpremiere! Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech violins. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Deze 4-koppige muziekband bestaat uit de spaanse Nancy Tormo, de franse Blandine Moreau, de bulgaarse Elena Lavrenov en de belgische Larissa Lismont. Het zijn niet alleen vier mooie dames met pit en uitstraling, het gezelschap kan ook nog de nodige adelbrieven voorleggen, want iedereen heeft een opleiding conservatorium achter de rug. Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen. De excentrieke modeontwerper Nicky Vankets zorgde niet alleen voor de exclusieve concertkledij maar aanvaardde ook meteen het peterschap. Yamaha Europe tekende voor de stijlvolle en hippe elektrische violen terwijl het management in handen is van Jan Ceulemans die met het groot showorkest Heverband zijn strepen in de muziekwereld al ruimschoots heeft verdiend.

De nabije toekomst oogt alvast zeer mooi voor The Exclusive Strings. Na hun avant-premiere in de prestigieuze Koningin Elisabethzaal van Antwerpen (2 volle zalen) waren zij op 25 maart 2006 de blikvanger in het casino van het mondaine Knokke op het grootste Hollywoodiaanse feest van Belgie de Nacht van Exclusief (Hier vierden zij trouwens hun officiele debuut). Vanuit China (Shanghai) werd er reeds een concerttour aangeboden en binnenkort verschijnt hun debuutsingel.

Deze exclusieve meidengroep kunnen zowel on tape als met het eigen 15- koppige begeleidingsorkest The Exclusive Orchestra optreden. Voor speciale gelegenheden kan zelfs het groot showorkest Heverband worden ingeschakeld met haar 40 muzikanten. (www.heverband.com).