The Loving Angels zijn met hun ongekend populaire Soul- en Disco Show uitgegroeid tot een ‘hot item’ op prive feesten en bedrijfsevenementen in binnen-en buitenland. Een show met een ongekend hoge Amusementswaarde waarin The Loving Angels iedere lokatie omtoveren in een dampende DISCO tempel. De stampende Disco-en Soul Medley’s zorgen ervoor dat het publiek gegarandeerd ‘los gaat’ tijdens hun dynamische show. De meest dansbare hits uit de afgelopen decennia werden voor The Loving Angels opnieuw gearrangeerd en overgoten met een eigentijds sausje.

Hun internationaal georienteerde show bracht hen de afgelopen jaren al naar diverse landen zoals Frankrijk, Portugal, Engeland, Duitsland, Spanje en Dubai. Ook in eigen land werd de act een absolute ‘must have’ op prive- en bedrijfsfeesten en worden ze omarmt door de High Society.

The Loving Angels zijn het levende bewijs dat travestie anno nu op een professionele, maar bovenal stijlvolle, wijze kan worden gebracht. Met hun opzwepende repertoire en hun ‘female looks’ weten ze travestie naar een ongekend niveau te tillen.

Een ultra energieke show, waarin interactie met het publiek en knallende Disco- en Soul Krakers, de garantie vormen voor een overvolle dansvloer!