Wicked Jazz Sounds, wie kent ze niet? Het succesvolle collectief onder leiding van Godfather Phil Horneman is al op menig grote, toonaangevende nationale- en internationale festivals te zien geweest, hebben vrijwel altijd uitverkochte clubavonden in Amsterdam.

Wicked Jazz Sounds heeft onder andere landelijke bekendheid gekregen met het uitbrengen van al vier compilatiealbums. Dit jaar wordt echter het jaar van de muzikanten uit de Wicked Jazz Sounds familie en eigen geproduceerde beats. Inspiratie voor hun tracks halen ze uit nieuwe acts als Amy Winehouse maar ook uit oude helden als Herbie Hancock. Het resultaat varieert van superswingende funk, soul en hip hop tot aan broken-beat, house en zelfs drum&bass!

In de loop van 2008 zal het eerste artiestenalbum in de schappen liggen. Logisch gevolg: een wicked tour door heel Nederland met de te funky Wicked Jazz Sounds Live Band. Net als je dacht dat het niet swingender kon…
Met deze band zullen ze ongetwijfeld nog meer soul, funk, jazz, dance en pop zieltjes voor zich winnen.

Of het nu als dj-set is, op een besloten bedrijfsfeest of als live act in je club of op je festival: het motto Where Jazz meets Dance viert hoogtijdagen!