Kerstalbum Gerard Goud

27 november is het nieuwe Engelstalige kerstalbum van Gerard Joling uitgekomen.. Het album dat ‘Christmas, the birth of love’ heet is verschenen op plantenlabel Dureco (onderdeel van Strengholt Entertainment)
Gerard: “Terugkijkend op de afgelopen jaren, mag ik toch wel concluderen dat ik veel geluk heb gehad. Hard gewerkt, dat zeker. En nu, duizenden optredens, miljoenen foto’s en handtekeningen, grote televisieshows, kleine en grote hits en een bomvolle agenda verder, wilde ik nog zo graag een keer een kerstalbum opnemen”.

Afgelopen zomer is Gerard met vijftien verschillende songwriters de studio ingegaan om te werken aan zijn nieuwe kerstalbum. Uiteindelijk zijn de twaalf beste nummers geselecteerd, die terug te vinden zijn op het album.

Op 2 december is het kerstalbum gepresenteerd in het Conservatorium hotel in Amsterdam. Het eerste exemplaar werd door Humberto Tan en Karin Bloemen overhandigd aan Gerard. Vorige week was Gerard te gast bij RTL Late Night om zijn nieuwe kerstsingle ‘Winter Is Te Warmest Time O’year’ te promoten. Hij kreeg daar door zijn moeder en Humerto Tan een gouden plaat uitgereikt voor zijn nieuwe kerstalbum. Inmiddels zijn er al meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank gegaan.

kerstalbumgj
Presentatie Kerstalbum Gerard: Uitgereikt door Humberto Tan en Karin Bloemen (fotograaf: Edwin Smulders)

B4WJyC-CQAAKLLY
Kerstalbum Gerard ‘The Birth Of Love’