Nieuwe Single Danny de Munk

Afgelopen maandag bracht Danny de Munk samen met Silver Metz hun nieuwe single ‘Toe nou, kom weer thuis’ uit. Samen zongen zij het nummer in de Ziggo Dome tijdens Holland Zingt Hazes. Dat heeft bij de fans zoveel losgemaakt dat nu besloten is om het nummer officieel uit te brengen. Het nummer werd in 1985 opgenomen door André en Danny maar is nooit op single uitgebracht.

 Voor Danny de Munk is het nummer ‘Toe nou, kom weer thuis’ bijzonder. ‘Het was voor mij de eerste keer dat ik met André op een podium stond. In 1985, een jaar na de film-première van Ciske de Rat, zongen we samen dat nummer tijdens de televisieopnames van Een Avondje André. Hij was mijn grote idool en die avond vergeet ik nooit meer. Ik zong met mijn held. Toen hij overleed, ging er ook een stuk van mijn jeugd verloren. André hoorde zo bij mijn leven. Het feit dat ik nu ditzelfde lied met Silver Metz zing, met wie ik de première heb gespeeld van Ciske de Rat – De Musical, maakt de cirkel echt rond.’

Wil je het nummer beluisteren? Dat kan hier.