Models in Entertainment staat garant voor multi-getalenteerde Modellen en Entertainers.

Met hun charmes, humor, flair en niet in de laatste plaats gedegen kennis van zaken zijn de modellen de ideale tool om in te zetten om uw bedrijf of product optimaal te promoten. Models in Entertainment weet zich al jarenlang te onderscheiden in dit segment van de markt. Niet alleen door hun oogverblindende kostuums en oog voor styling, maar zeker ook door hun vakmanschap.

Models in Entertainment is breed inzetbaar. Van business-to-business activiteiten (zoals product presentaties en beurzen) tot het leveren van danseressen voor TV programma’s, artiesten en evenementen. De modellen van Models in Entertainment draaien hun mooie handjes nergens voor om. Een goede voorbereiding staat centraal, en mede daardoor heeft Models in Entertainment de afgelopen jaren een immense basis aan vaste klanten weten op te bouwen.

Met ruim 300 kostuums op voorraad, zorgen de stylisten van Models in Entertainment dat de modellen voor iedere gelegenheid het juiste kostuum dragen. Daarnaast kan ieder gewenst kostuum “€˜custommade”€™ worden gemaakt en bijvoorbeeld worden voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo.

Models in Entertainment : een onmisbare factor bij het positioneren van uw merknaam, dienst of product! Klik hier om een kijkje te nemen op de website naar de verschillende mogelijkheden!